Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πόση επιρροή έχεις στα Social Media; Το Klout έχει την απάντηση!


Λίγο ή πολύ, όλοι το παίζουμε ειδικοί στα Social Media. Έχουμε ανοίξει λογαριασμό σε κάθε Κοινωνικό Μέσο, ασχολούμαστε με αυτά αρκετές ώρες μέσα στη μέρα και το αποτέλεσμα είναι να ασκούμε επιρροή πάνω στους online φίλους μας και followers, αλλά και το αντίστροφο. Πόση επιρροή όμως ασκεί ο καθένας από εμάς;
Το Klout είναι ένα εργαλείο το οποίο μας βοηθά να μετρήσουμε την online επιρροή που ασκούμε στα Social Media. Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να συνδέσουμε κάθε λογαριασμό μας στα Social Media με το Klout και αυτό με τη βοήθεια αλγορίθμων θα κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις για εμάς. Τα Social Media που υποστηρίζονται από το Klout είναι τα εξής:
- Twitter
- Facebook
- Google+
- LinkedIn
- Foursquare
- YouTube
- Instagram
- Tumblr
- WordPress.com
- Blogger
- Last.fm
- Flickr
Αφού συνδέσουμε τους λογαριασμούς που επιθυμούμε, το Klout θα χρειαστεί μία με δύο ημέρες για να κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις, αναλόγως και με τον αριθμό των λογαριασμών που συνδέσαμε με την υπηρεσία. Ύστερα, θα μας εμφανίσει ένα σκορ από το 1 έως και το 100, το οποίο χρησιμοποιείται ως δείκτης επιρροής στα Social Media. Το σκορ αυτό λαμβάνει υπόψιν την επιρροή σας σε κάθε ένα από τα Κοινωνικά Μέσα που συνδέσατε με το Klout.
Μπορείτε να συγκρίνετε το σκορ σας με τα αντίστοιχα σκορ των φίλων σας, οι οποίοι έχουν συνδεθεί στο Klout. Επίσης, μπορείτε να δείτε τις σημαντικότερες στιγμές σας στα Social Media, οι οποίες επηρέασαν περισσότερο το σκορ σας. Τέλος, δείτε τα στατιστικά της επιρροής σας σε κάθε ένα Κοινωνικό Δίκτυο, μετρώντας τα Likes, ReTweets, +1s, Σχόλια κλπ. που έχετε δεχτεί από άλλους χρήστες.
Πόσο ψηλά στο Klout πιστεύεις ότι μπορείς να φτάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου