Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΤΟ TRAILER ΤΟΥ SILENT HILLS

Στο Tokyo Game Show, ο Kojima παρουσίασε το νέο κινηματογραφικό trailer του Sillent Hills.
Στο trailer υπάρχει μια οικειότητα με τον χώρο, με το demo του P.T., ενώ η φρίκη δίνει ένα πραγματικό ρεσιτάλ προκαλώντας έντονα συναισθήματα. Περίεργες αλλαγές, αίμα και ένα μεγάλο τέρας είναι εκεί για να σας κάνει το μεζεδάκι του.
Στην παρουσίαση δεν έλειψε και ο Guillermo del Toro, κάνοντας μια εμφάνιση μέσω ενός video, δίνοντας μερικά στοιχεία για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Μιλώντας με τον Hideo, στην έδρα του στο Tokyo, είδαμε ότι μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε πολλά, με τις ήδη υπάρχουσες ικανότητές μας. Ο Kojima έστειλε την πρώτη έκδοση, η οποία και ήταν πολύ καλή, αν και ανταλλάζοντας κάποιες ιδέες, είχαμε το αποτέλεσμα που βλέπετε εσείς τώρα. Οι ιδέες που λέμε, αφορούν και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε το Sillent Hills την πιο απίστευτη εμπειρία τρόμου που έχουν δει οι gamers, μέχρι σήμερα."
Όπως φαίνεται θα τρανταχτούμε από το Silent Hills για τα καλά. Εάν θέλετε να δείτε κατά πόσο η μαεστρία του τρόμου θα είναι μεγάλη, μπορείτε να διαβάσετε τις σκέψεις του Kojima και του del Toroγια το τι θα ήθελαν να προσφέρουν στο Project.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου