Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ STRAIN ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 2Η SEASON

Χάρις τις πολύ καλές αξιολογήσεις, το FX ανανεώνει το The Strain για 2η season που θα απαρτίζεται από 13 επεισόδια.
Το The Strain βρίσκεται ακόμη στα μισά της πρώτης του season, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το FX από το να δώσει το πράσινο φως στη σειρά για δεύτερη χρονιά, όπως ανέφερε και το Deadline. Η season premiere του Guillermo del Toro (Pacific Rim, Hellboy) και του Carlton Cuse (Lost) απέσπασε 4.73 εκατομμύρια θεατές, με τα 2.43 εκατομμύρια να κυμαίνονται σε ηλικίες από 18 έως 48 ετών. Το The Strain είναι η Νο. 1 νέα σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης φέτος για τους ενήλικες σε αυτό το δημογραφικό.
Όσον αφορά το “video on demand” και τη διαδικτυακή προβολή, το Strain έχει μέσο όρο 11 εκατομμύρια θεατές την εβδομάδα. Περιττό να πούμε πως το FX είναι αρκετά ευχαριστημένο με τα αποτελέσματα, το ίδιο και ο del Toro.
“Είμαι κατενθουσιασμένος! Άλλη μία season για να εξαπλωθεί ο ιός!” είπε ο del Toro, ο οποίος σκηνοθέτησε το πιλοτικό επεισόδιο και δημιούργησε τη σειρά μαζί με τον Chuck Hogan, μιας και είναι βασισμένη στη μυθιστορηματική τους τριλογία. “Το να δουλεύεις με τον Carlton, τον Chuck και το FX είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό και έχουμε να αποκαλύψουμε τόσα πολλά στα επερχόμενα επεισόδια — η ανθρωπότητα γίνεται είδος προς εξαφάνιση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου