Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Η Apple ενώνει τις δυνάμεις της με την ιστοσελίδα SmugMug

H ιστοσελίδα SmugMug ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις της με την Apple, παρέχοντας πλήρη αλληλεπίδραση των υπηρεσιών της με το Aperture.
Μέσω του προγράμματος επεξεργασίας εικόνας της Apple υπάρχει πλέον η δυνατότητα σύνδεσης και συγχρονισμού του λογαριασμού που έχει ο χρήστης στη SmugMug. Με την εξέλιξη αυτή η διαχείριση, το upload και το κατέβασμα των φωτογραφιών είναι πολύ εύκολη υπόθεση, μέσω του περιβάλλοντος εργασίας του Aperture. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ.
Η SmugMug έχει ήδη προχωρήσει σε ανάλογη συνεργασία από τον Αύγουστο με την Adobe, για ανάλογη αλληλεπίδραση μέσω του Adobe Lightroom. Δείτε εδώ.
Η ιστοσελίδα SmugMug προσφέρει τη δυνατότητα σε φωτογράφους να δημιουργήσουν την δική τους ιστοσελίδα και να έχουν ένα χώρο αποθήκευσης και προβολής των φωτογραφιών τους. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν να ανεβάσουν σε "κλειδωμένους" φακέλους φωτογραφίες πελατών τους (π.χ. γάμου), από τους οποίους οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν εκτυπώσεις πολλών ειδών, από φωτογραφικό χαρτί μέχρι mousepads και μπλουζάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου